• alt

Kocaeli'de Z-Kütüphane Açılışları YapıldıHaber: Kocaeli'de Z-Kütüphane Açılışları Yapıldı

26.12.2018

Kocaeli'de Z-Kütüphane Açılışı Yapıldı

Z-Kütüphane kurulumu ve donatımı tamamlanan Kocaeli Başiskele  Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışı, Daire Başkanlarımız Sayın Hüseyin Burak FETTAHOĞLU ve Harun KARCI, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK ev sahipliğinde ilçe protokolünün katılımı ile yapılmıştır.

• alt

Erzincan'da Z-Kütüphane Açılışları YapıldıHaber: Erzincan'da Z-Kütüphane Açılışları Yapıldı

03.12.2018

Yapımları biten Erzincan Lisesi, Demirkent İmam Hatip Ortaokulu, Erzincan Ortaokulu, Şehit Polis Kenan Ardıç İlkokulu, Şehit Polis Salih Zengin, Geçit Munzur Ortaokulu ve Hocabey TOKİ Ortaokulu’nda ki Z Kütüphanelerin açılışları Millî Eğitim Bakanlığı Ders Kitapları ve Yayımlar Daire Başkanı Sayın Hüseyin Burak FETTAHOĞLU, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz GÜN, okul müdürleri ile davetlilerin katılımıyla 20-21 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Mersin Z-Kütüphane KursuHaber: Mersin Z-Kütüphane Kursu

07.08.2018

Mersin Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen Okuma Kültürü ve Z-Kütüphane Kursu başarı ile sona erdi.

30/07/2018-03/08/2018 tarihleri arasında Mersin Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlediğimiz Okuma Kültürü ve Z-Kütüphane Kursu başarı ile tamamlanmıştır. Kurs programında yer alan aşağıdaki konular alanında uzman eğitim görevlilerince ele alınmış, kurs sonunda yapılan sınav ile ölçme ve değerlendirme yapılmıştır.

Eğitim Görevlisi

Konular

Prof. Dr. Coşkun POLAT

Bilgi Okur Yazarlığı

Doç. Dr. Mehmet Ali AKKAYA

Bilgi Kaynakları

Doç. Dr. Nevzat ÖZEL

Kütüphanelerin Yönetimi

Ayşe Yüksel DURUKAN

Okul Kütüphaneleri

Arş. Gör. Zarife Yıldırım

Bilginin Düzenlenmesi

Arş. Gör. Ertuğrul BURAK

Dijital Kütüphaneler ve Veri Bankaları

Hikmet AZER

Mevzuat ve Z-kütüphane

Meltem KOÇAK

Okuma Kültürü

Eğitim DökümanlarıHaber: Eğitim Dökümanları

05.06.2018

Eğitim Dökümanlarına sitemizin Dökümanlar menüsünden Eğitim Dökümanları kısmına tıklayarak ulaşabilirsininiz.

IASL - 2018Haber: IASL - 2018

05.05.2018

Mayıs 6-11 Tarihinde IASL Istanbulda gerçekleştirildi.

Detaylı Bilgi İçin http://www.iasl2018.org adresini ziyaret ediniz.