Karabük'te Z-Kütüphane AçılışıHaber: Karabük'te Z-Kütüphane Açılışı

28.03.2019

Genel Müdürlüğümüz Daire Başkanları Burak FETTAHOĞLU ve Harun KARCI Karabük ilinde yapımı tamamlanan Z-Kütüphane açılışlarına katıldılar.

• alt

Ankara Kızılcahamam'da Z-Kütüphane Açılışı Haber: Ankara Kızılcahamam'da Z-Kütüphane Açılışı

27.02.2019

Kızılcahamam Kazım Karabekir İlkokuluna kurulan Z-Kütüphanenin açılışı yapıldı.

Ankara'da Z-Kütüphane AçılışıHaber: Ankara'da Z-Kütüphane Açılışı

22.02.2019

Ankara ili Etimesgut ilçesi ŞeyhŞamil İlkokulu z-kütüphane açılışını Destek Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın İsmail ÇOLAK, Ders Kitapları ve Yayımlar Daire Başkanımız Sayın Hüseyin Burak FETTAHOĞLU gerçekleştirmiştir.

Giresun'da Z-Kütüphane AçılışıHaber: Giresun'da Z-Kütüphane Açılışı

15.02.2019

Giresun Namık Kemal İlkokulunda z-kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

Z-Kütüphanenin açılış kurdelesini birlikte kesen Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları ve Bakanlığımız Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hüseyin Burak Fettahoğlu, beraberindekilerle birlikte kütüphaneyi gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Gümüşhane'de Z-Kütüphane AçılışlarıHaber: Gümüşhane'de Z-Kütüphane Açılışları

14.01.2019

Türk Telekom Fen Lisesi, Gazipaşa Ortaokulu ve Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesinde, oluşturulan özel tasarımlı teknoloji ve eğlenceyi bir araya getiren Zenginleştirilmiş Kütüphane (Z-Kütüphane) hizmete açıldı.