Z-Kütüphane Kurumsal KimlikDuyuru: Z-Kütüphane Kurumsal Kimlik

24/08/2016

Z-Kütüphane'de Okulların ihtiyacı olan  Zemin Ayak İzi,Okul Giriş Tabelası,Panolar,Tavan Görselleri,Piri Reis Haritası,Kapı Tabelası,Giriş Kapısı Logosu,Bina İçi Pencere Logosu,Dünya Haritası ve Okul Bahçe Tabelası Kurumsal Kimlik Adı Altında Yayınlanmıştır.

İstanbul Semineri GerçekleştirildiDuyuru: İstanbul Semineri Gerçekleştirildi

07/04/2016

İstanbul Semineri Gerçekleştirildi

Okulların Yapması GerekenlerDuyuru: Okulların Yapması Gerekenler

12/02/2016

Z-Kütüphane Haritamızda resimlerinin olup olmadığını kontrol etmelidirler. Dokümanlar Kısmından şartnamemiz ve diğer dokümanlarımızı indirip kontrol etmelidirler.Haber ve Duyurularımızı takip etmeli ve İletişim kısmından bizimle irtibat kurmalıdırlar.

Belge ve Bilgi Eksiğim VarDuyuru: Belge ve Bilgi Eksiğim Var

11/02/2016

Sitemizin Dökümanlar kısmından ihtiyacınız olan belgeleri indirebilirsiniz.Örnek:Z-Kütüphane Teknik Şartnamesi

Z-Kütüphane Teknik ŞartnamesiDuyuru: Z-Kütüphane Teknik Şartnamesi